Om de Zaterdagmiddagconcerten Deventer mogelijk te blijven maken, is financiële steun van onze Vrienden noodzakelijk.
Als Vriend heeft u natuurlijk een streepje vóór bij ons.
Wij bieden u daarom een vriendenpas aan die u bij een volgend bezoek aan een concert kunt afhalen bij  de "Vriendentafel".  Met deze vriendenpas kunt u gebruik te maken van de speciaal voor Vrienden gereserveerde stoelen voor een concert. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, verzoeken wij u om een kwartier vóór de aanvangstijd van een concert aanwezig te zijn en de plaats van uw keuze in te nemen. Vanaf één kwartier voor aanvang geven wij de niet bezette plaatsen vrij voor andere bezoekers. Verder zullen wij u als vriend regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de concerten.

Het richtbedrag is  € 25,– per persoon per kalenderjaar, maar meer is uiteraard welkom. Om ook een 2e persoon, bijvoorbeeld uw partner, als vriend aan onze stichting te verbinden willen wij een duo lidmaatschap mogelijk maken. Voor 2 personen hebben wij hierbij een minimum vriendenbijdrage van  € 37,50 vastgesteld
Opgeven als Vriend kan door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam.
Het bedrag maakt u over op de rekening van  "Stichting Zaterdagmiddagconcerten Deventer" te Deventer onder vermelding van "Vriend" en jaar waarvoor wordt betaald,  rekeningnummer: NL71 RABO 0306 0277 63.
Na ontvangst van de email en het bedrag sturen wij u een bevestiging.
.