Word vriend en help de Zaterdagmiddagconcerten een succes te blijven.
De jaarlijkse bijdrage bedraagt 35 euro voor één persoon en 50 euro voor een duo. Uiteraard is de stichting blij met elke euro extra!

Als tegenprestatie reserveren we bij iedere concert zitplaatsen voor de Vrienden. Tot een kwartier voor aanvang houden wij uw plaats vrij. Ongeveer één keer per jaar organiseren we iets extra's voor de Vrienden. Dat kan bijvoorbeeld zijn een extra Vriendenconcert, of een borrel na afloop.

ANBI

Onze stichting is door de belastingdienst aangemerkt als Culturele ANBI. Uw bijdragen worden daardoor aangemerkt als giften aan een goed doel, wat fiscaal aantrekkelijk kan zijn. Vooral als u een overeenkomst voor tenminste 5 jaar met ons afsluit. Het volledige bedrag is dan aftrekbaar. Meer informatie over deze periodieke gift lees u hier (Zijn giften aan goede doelen aftrekbaar? (belastingdienst.nl)
Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden als Vriend

Opgeven als Vriend kan door onderstaand formulier in te vullen.
U vult daar aan het eind het bedrag in waarvoor u vriend wordt. U kunt dit bedrag direct via iDEAL betalen, door gebruik te maken van de knop onderaan deze pagina.

Een andere mogelijkheid is dat u een email stuurt aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.
Maak het bedrag over op de rekening van  "Stichting Zaterdagmiddagconcerten Deventer" te Deventer onder vermelding van "Vriend" en het jaar waarvoor wordt betaald.
Het rekeningnummer is: NL71 RABO 0306 0277 63.
Na ontvangst van de e-mail en het bedrag sturen wij u een bevestiging.
.

Voornaam
Achternaam *
Voornaam partner / duo-vriend
Achternaam partner / duo-vriend
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Kies hier het bedrag waarmee u voor een jaar Vriend wordt *
Aanvullende vraag of bericht

Druk op de knop hieronder nadat u hierboven alles heeft ingevuld.
U wordt dan automatisch doorverwezen naar de betaalpagina waar u met iDEAL uw bijdrage als Vriend kunt voldoen.