Om de Zaterdagmiddagconcerten Deventer mogelijk te blijven maken, is financiële steun van onze Vrienden noodzakelijk.
Als Vriend heeft u natuurlijk een streepje vóór bij ons.
Wij bieden u daarom een vriendenpas aan die u bij een volgend bezoek aan een concert kunt afhalen bij  de "Vriendentafel". Met deze vriendenpas kunt u gebruik maken van de speciaal voor Vrienden gereserveerde stoelen voor een concert. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, verzoeken wij u om een kwartier vóór de aanvangstijd van een concert aanwezig te zijn en de plaats van uw keuze in te nemen. Vanaf één kwartier voor aanvang geven wij de niet bezette plaatsen vrij voor andere bezoekers. Verder zullen wij u als vriend regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de concerten.

Het richtbedrag is  € 25,– per persoon per kalenderjaar, maar meer is uiteraard welkom. Om ook een 2e persoon, bijvoorbeeld uw partner, als vriend aan onze stichting te verbinden willen wij een duo lidmaatschap mogelijk maken. Voor 2 personen hebben wij hierbij een minimum vriendenbijdrage van  € 37,50 vastgesteld

Opgeven als Vriend kan door het formulier hieronder in te vullen.
U vult daar aan het eind het bedrag in waarvoor u vriend wordt. U kunt dit bedrag direct via iDEAL voldoen door gebruik te maken van de knop onderaan deze pagina.

Eventueel kunt u ook een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.
Het bedrag maakt u over op de rekening van  "Stichting Zaterdagmiddagconcerten Deventer" te Deventer onder vermelding van "Vriend" en jaar waarvoor wordt betaald.
Het rekeningnummer is: NL71 RABO 0306 0277 63.
Na ontvangst van de e-mail en het bedrag sturen wij u een bevestiging.
.

Voornaam
Achternaam*
Voornaam partner / duo-vriend
Achternaam partner / duo-vriend
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres *
Kies hier het bedrag waarmee u voor een jaar Vriend wordt*
Aanvullende vraag of bericht

Druk op de knop hieronder nadat u hierboven alles heeft ingevuld.
U wordt dan automatisch doorverwezen naar de betaalpagina waar u met iDEAL uw bijdrage als Vriend kunt voldoen.

Totaal
0.00
Klik hier om Vriend te worden en te betalen met iDeal