Word Vriend, dan heeft u bij elk concert een gereserveerde stoel op één van de voorste rijen én steunt u de Stichting extra

De jaarlijkse bijdrage is 30 euro voor één persoon en 45 euro voor een duo. Uiteraard is de Stichting blij met elke euro extra!
Uw bijdrage helpt het mede mogelijk te maken dat wij als enige in Deventer, concerten kunnen aanbieden met een vrije gift na afloop. Zo blijven de concerten laagdrempelig toegankelijk en kan iedereen genieten van een uurtje muziek op de zaterdagmiddag en betalen wat men ervoor over heeft en zich kan veroorloven.

Als tegenprestatie reserveren we bij iedere concert zitplaatsen voor de Vrienden. Tot een kwartier voor aanvang houden wij uw plaats vrij. Ongeveer een keer per jaar organiseren we iets extra's voor de Vrienden. Dat kan bijvoorbeeld zijn een extra Vriendenconcert, of een borrel na afloop.

ANBI

Onze stichting is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI, wat fiscaal aantrekkelijk kan zijn. Uw bijdragen worden daardoor aangemerkt als giften aan een goed doel en mag u voor de Belastingaangifte de gift met 25% verhogen.
Als u een overeenkomst voor tenminste 5 jaar met ons afsluit dan heet het een periodieke gift. Het volledige bedrag is dan zonder zonder fiscale drempel aftrekbaar. Meer informatie over deze periodieke gift lees u hier:  Zijn giften aan goede doelen aftrekbaar? (site van de belastingdienst) Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden als Vriend

Opgeven als Vriend kan door onderstaand formulier in te vullen.
U vult daar aan het eind het bedrag in waarvoor u Vriend wordt. U kunt dit bedrag direct via iDEAL betalen, door gebruik te maken van de knop onderaan deze pagina.

Een andere mogelijkheid is dat u een email stuurt aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.
Maak het bedrag over op de rekening van  "Stichting Zaterdagmiddagconcerten Deventer" te Deventer onder vermelding van "Vriend" en het jaar waarvoor wordt betaald.
Het rekeningnummer is: NL71 RABO 0306 0277 63.
Na ontvangst van de e-mail en het bedrag sturen wij u een bevestiging.
.

Voornaam
Achternaam *
Voornaam partner / duo-vriend
Achternaam partner / duo-vriend
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Kies hier het bedrag waarmee u voor een jaar Vriend wordt *
Aanvullende vraag of bericht

Druk op de knop hieronder nadat u hierboven alles heeft ingevuld.
U wordt dan automatisch doorverwezen naar de betaalpagina waar u met iDEAL uw bijdrage als Vriend kunt voldoen.