Draag bij aan het succes van deze concerten.
De Zaterdagmiddagconcerten Deventer zijn mede een succes vanwege de vrije entree.
Het is echter een misverstand dat de  musici dan ook gratis komen spelen; zij krijgen een normaal honorarium.
Bovendien maken wij kosten voor huur van stoelen, apparatuur e.d.
Daarnaast lopen de bijdragen van cultuurfondsen en overheidssubsidies steeds verder terug.

Als u wilt blijven genieten van deze concerten op het huidige hoge niveau, deponeer dan een bijdrage na afloop bij de  uitgang in een van de hoeden.
Bij gemiddeld €5 per bezoeker kunnen wij deze concerten in de toekomst blijven organiseren.
>
Om de Zaterdagmiddagconcerten Deventer mogelijk te blijven maken, is financiële steun van onze Vrienden noodzakelijk.
Als Vriend heeft u natuurlijk een streepje vóór bij ons.
Wij bieden u daarom een vriendenpas aan die u bij een volgend bezoek aan een concert kunt afhalen bij  de "Vriendentafel".  Met deze vriendenpas kunt u gebruik te maken van de speciaal voor Vrienden gereserveerde stoelen voor een concert. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, verzoeken wij u om een kwartier vóór de aanvangstijd van een concert aanwezig te zijn en de plaats van uw keuze in te nemen. Vanaf één kwartier voor aanvang geven wij de niet bezette plaatsen vrij voor andere bezoekers. Verder zullen wij u als vriend regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de concerten.

Het richtbedrag is  € 25,– per persoon per kalenderjaar, maar meer is uiteraard welkom. Om ook een 2e persoon, bijvoorbeeld uw partner, als vriend aan onze stichting te verbinden willen wij een duo lidmaatschap mogelijk maken. Voor 2 personen hebben wij hierbij een minimum vriendenbijdrage van  € 37,50 vastgesteld
Opgeven als Vriend kan door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam.
Het bedrag maakt u over op de rekening van  "Stichting Zaterdagmiddagconcerten Deventer" te Deventer onder vermelding van "Vriend" en jaar waarvoor wordt betaald,  rekeningnummer: NL71 RABO 0306 0277 63.
Na ontvangst van de email en het bedrag sturen wij u een bevestiging.
.
De Stichting Zaterdagmiddagconcerten Deventer  is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Dat betekent wij belastingvrij schenkingen kunnen ontvangen, terwijl voor de schenker de giften fiscaal aftrekbaar zijn.
Ook een erfenis of legaat is belastingvrij.

Uitgebreide informatie kunt u vinden op de website van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl/giften
Wellicht ook interessant is www.berekenhet.nl
.

Een aantal bedrijven ondersteunt de stichting Zaterdagmiddagconcerten Deventer. Zij doen dat of   in natura: verlenen van diensten, kortingen op producten of door een specifiek concert te sponsoren.
U vindt deze bedrijven terug op deze website,  in het programmaboekje en op onze posters.

Indien u een concert sponsort wordt u in de gelegenheid gesteld reclame te plaatsen bij de ingang van de concertlocatie, wordt u  specifiek vermeld in het programmaboekje en wordt uw bedrijfsnaam en logo op de website geplaatst. Daarnaast worden er voor u stoelen gereserveerd. In overleg kan er vooraf of na het concert gelegenheid worden geboden om een ontvangst te organiseren.

De stichting is een ANBI en dat betekent dat uw sponsorbijdrage fiscaal aftrekbaar is, zie www.belastingdienst.nl/giften.

Stichting Zaterdagmiddagconcerten Deventer ontvangt (financiële) steun van:

gemeente deventer logo

JPRadvocaten

 

kooij-copy-design

Beeld-en-Geluid-Deventer

 deventer cultuur club

Stichting 'het Iordenshofje'

Stichting Wesselings-van Breemen

 smalbraak notarissen

Viveen Management

ardaghgroup

rabobank 
     



 

 

 

 

 

 

Ga naar boven