2014-08-16 orgel evan bogerd klEvan Bogerd werd in 1993 geboren te Gorinchem.
Hij kreeg op 7 jarige leeftijd zijn eerste orgellessen van Wim Doolaard aan de muziekschool te Leerdam. Na verhuizing naar Kootwijk kreeg hij les van Jos Moeke uit Uddel. Vervolgens ging hij voor verdere ontwikkeling van zijn orgelstudie naar Herman van Vliet te Amersfoort.
Momenteel studeert hij orgel bij Jos van der Kooy en kerkmuziek bij Theo Goedhart aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag waarbij hij  de historische orgels van de Westerkerk te Amsterdam, de Philharmonie te Haarlem  en de St. Bavo aldaar bespeelt.
In de loop van de jaren won hij  de eerste prijs bij het Orgelconcours te Enschede en een derde prijs bij het Govert van Wijn orgelconcours te Maassluis.
Eveneens is  Evan Bogerd als organist verbonden aan de Hervormde Gemeente van Kootwijk/Kootwijkerbroek waar hij onder andere een Blank orgel bespeelt.

 

Vera Fiselier

2014-08-16 orgel vera fiselierSopraan Vera Fiselier begon in 2011 met haar eerste lessen in klassiek zang, die zij kreeg van haar oom (bariton) Frans Fiselier. In 2012 werkte zij als lid van het Nationaal Jeugdkoor Vrouwen (afdeling Vocaal Talent Nederland) mee aan diverse concerten onder leiding van Wilma ten Wolde, Kaspars Putnins en Ludwig Wicki. Zij werkte aan dit instituut als koorlid mee aan een uitvoering van Daphnis et Chloé van Maurice Ravel, onder leiding van dirigent Jac van Steen. Ook nam zij deel aan meerdere concertavonden, in samenwerking met pianiste Phyllis Ferwerda. Op dit moment volgt zij de opleiding Klassiek Zang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Sasja Hunnego.