2014-04-12 Jonathan KraalDe violoncellist Jonathan Kraal  studeert aan het Rotterdams Conservatorium bij Jeroen den Herder. Op jonge leeftijd studeerde hij bij Wiesje van Eersel en Godelinde Doolaard. Hij volgde masterclasses  bij de Wit-Russische cellist Vladimir Perlin en de Spaanse cellist Angel Luis Quintana. Eveneens nam hij deel aan het tweejaarlijkse cellofestival in Zutphen en volgt daarnaast lessen aan de  celloacademie aldaar. Kraal is sinds een aantal jaren als cellist verbonden aan het ensemble Filomusica, daarnaast wordt hij regelmatig  gevraagd als begeleider.

 


 

Marc Schippers

Marc Schippers (1991) kreeg zijn eerste orgellessen toen hij negen jaar oud was. Sinds 2012 studeert hij hoofdvak orgel aan het Fontys-conservatorium in Tilburg. Zijn docenten zijn Henco de Berg en Ad van Sleuwen.
In de vorm van een aantal duo’s met dwarsfluit en viool won hij de 1ste prijzen in de Maassluisse Muziekweek in 2011 en 2012. Ook won hij de prijs voor het beste duo en de prijs voor de beste vertolking op het Solistenconcours in Well (2012). Schippers is tevens actief als orgeldocent.

2014-04-09 orgel marc-schippers